Sandi ima desetogodišnje iskustvo u nastupima u grupama 'Pigalle Boys' i 'Sokol Boys', te pojedinačnim nastupima po cijeloj hrvatskoj i u inozemstvu. Poznat je i po nastupima na televiziji, a dao je i niz intervjua u različitim novinama. Sandi ipak najcešće nastupa na djevojačkim večerima i rodenđanima, ali i na otvorenjima klubova, lokala, pa i na godišnjicama tvtki.

Odječu prilagodava željama naručitelja: može biti doktor, policajac, djed mraz, mušketir, indijanac, vojnik, pilot ... Uz maštovitu koreografiju i glazbu moguće je dakle dogovoriti i ostala iznenađenja za mladenku ili slavljenicu poput rada kao konobar u lokalu, a na vrata joj može pokucati veseli policajac ili zabrinuti doktor ...

Nastup se sastoji od dva izlaza, svaki traje oko petnaestak minuta. Prvi izlaz je samo za mladu ili slavljenicu, a na drugom, u drugoj odjeći, uz muziku i ples zabavlja i ostale djevojke.

Sve pojedinosti nastupa moguče je dogovoriti.

Cijene nastupa se kreću prema dogovoru, što ovisi o mjestu nastupa, gradu, broju izvođača... Nastup može biti i grupni odnosno nastupiti mogu i dva ili više stripera .